onsdag 27 januari 2010

Lite nyheter



Tänkte försöka restarta skutan lite grann och göra så med det jag har bäst koll på, nämligen ny musik. Vi kan börja med den nya videon ovan, det är Broken Bells - The high road. Broken Bells består av producenten Danger Mouse och James Mercer (till vardags sångare i The Shins). Mp3an till låten gick att ladda ner på deras hemsida förut men nu verkar de ha tagit bort den.

Så i er törst efter nedladdningsbara filer så kan jag ju bjuda på en annan, också ny men ändå gammal. Det handlar om post-punkbandet Killing Joke och deras låt Almost Red, som var titelspåret på deras allra första EP från 1979. Varför är detta nytt då? Jo, låten hör till en kompilation kallad Bustin' Out, The Post Punk Era 1979-1981 som i sin tur hör till serien (av kompilationer) New Wave To New Beat. Läs mer om det här och mp3an har ni nedan.

mp3: Killing Joke - Almost red

Är törsten inte släckt ännu så ska ni få en låt till. Som 27 svenskar bjuder på. I'm from Barcelona har under ett idogt turnerande samtidigt jobbat på ett nytt projekt vid namn 27 songs from Barcelona, som går ut på att de - med start idag - ger bort minst en låt varje dag. Först ut är Daniel Lindlöf! Redan imorgon kommer nästa låt, så håll utkik här

mp3: Daniel Lindlöf - Lower My Head

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar