måndag 7 december 2009

Djävulens orkester tar aldrig semester


I sedvanlig ordning är måndag spellistedag här på Gorillan. Eller ok, det kanske inte varit så speciellt ofta tidigare, men det har åtminstone alltid varit tanken. Och från och med nu kommer det vara så också. Vi har nämligen (efter tunga överläggningar på redaktionen) kommit fram till att att punken är död och att vi därför måste börja sålla oss i ledet med scheman och rutiner o allt vad det heter. No more mäsk i parken och leva för dagen och istället fram med dresskod och ambitioner.. Nä nu ljög jag, punken är såklart inte död, men det kan nog ändå vara en bra sak att införa. Inte minst för er läsare. Hädanefter slipper vi ju alla den hysteri och förtvivlan en försenad spellista kan medföra. Så, spellista = måndag. Glasklart?

Musiken den här veckan är en direkt reaktion mot senaste veckors spellistor. Ett tonårigt fuck you-finger till den vuxna generationen om man så vill. Och eftersom jag själv har stått för både gubbandet och nu det här, så pekar jag väl egentligen bara finger åt mig själv. Men det må så vara. Nu blir det i alla fall ungdomligt skrän på hög nivå! En lista späckad med Lo-fi, garagepunk och allmänt stökiga tongångar finns för lyssning precis här.

Och just ja, för att göra det lite mer spännande kretsar den kring döden och efterlivet. En enkel biljett till helvetet närmare bestämt.

Alle man ombord!

2 kommentarer:

  1. hej gorillazine! om ja hade en tidning skulle ja anställa er, ni skriver fint

    SvaraRadera
  2. Om du hade en tidning skulle vi skriva vårt allra finaste. You've got good taste!

    SvaraRadera