söndag 27 december 2009

Garanterat tunna och fina, snart är dom dina...


Det har varit lite si och så med mitt skrivande såhär i juletid. Matsmältning hit och dit, strul med tåg, dåliga rim och annat kommer lätt i vägen. Men som tur är finns det andra som håller fortet intakt, och det har faktiskt släppts en hel del nya grejer under den tid jag varit inaktiv. Några har varit lite bättre och lite mer gratis än andra

Underwater Peoples är ett skivbolag med en ganska medioker hemsida, men de har tillsammans med bloggen Chocolate Bobka släppt en ganska underbar kompilation kallad Winter Review gratis under en begränsad tid. Så om du uppskattar rock/pop/flum/lo-fi/no-fi och dyligt så föreslår jag att du går hit och laddar ner illa kvickt (mp3: Julian Lynch - Es's)

Är man mer nere med elektroniskt inför nyårspartyt så har What Kind of Breeze do you Blow? släppt en gratis remix-EP på det ganska nya skivbolaget Brilliantine. Ladda ner här (mp3: Yuksek - Extraball (What Kind of Breeze do you Blow? remix))

Och sist men inte minst har vi en gåva från Elias and the Wizzkids som bjuder på ny singel från kommande skivan Just Do It (mp3: Elias and the Wizzkids - Oh These Nights)

Ganska gött med jul ändå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar