tisdag 13 oktober 2009

Sånger från andra våningen


Efter att ha gått över till dåtid har vi blivit lite förvirrade i Gorillalägret. Vi trodde helt enkelt att det fortfarande var måndag, och att vi därmed var helt i linje med veckans viktigaste punkt på schemat: Spotifylistan. Men så var det ju inte alls, det är ju faktiskt tisdag och vi får vackert placera oss i skamvrån och tänka över vad vi egentligen ställt till med.

Anyhoo, den här veckan tar vi upp ett tämligen olustigt tema i vår playlist, nämligen missförhållanden i förhållanden. Låtar och artister som anknyter till detta tema utgör spellistan som vi valt att lite kryptiskt döpa till "Sånger från andra våningen". Kan ni lista ut varför så får ni en guldstjärna i kanten.

Listan hittar ni här: v. 42 - Sånger från andra våningen

Och om någon tror att vi har missat Papa Dee och hans tolkning av "The First Cut Is The Deepest" så är det inte fallet. Han blev helt enkelt bortsållad. Bättre lycka nästa gång säger vi också till Anal Cunts "I Convinced You to Beat Your Wife on a Regular Basis" och andra lågvattenmärken som inte gick hela vägen.

Förhoppningsvis kommer Ace presentera facit över förra veckans spellistetävling lite senare ikväll tillsammans med eventuell vinnare, så håll utkik!

(psst..vi har inte gått över till dåtid på riktigt, det känns bara bättre att bortförklara vår lättja på det sättet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar