onsdag 3 mars 2010

Väldigt mycket i vår



Vinstchans på Lotto: 1:336 227 681. Jag förstår knappt innebörden av det där men man kan i alla fall utröna att drömvinsten INTE dimper ner särskilt snart, bara så där. Därför blir det tyvärr så att man ibland får prioritera användandet av studieskulder till mindre roliga men ack så viktiga ting. Men nu finns det lite tid över så här kommer lite nyheter som sprider vårkänslor, och rentav hopp om ett kommande sommarlov. Och vad är bäst då om inte svensk musik!

Tobias Fröberg släpper snart sitt nya album, The Big Up, och videon ovan är ett vackert smakprov på det i form av låten When We Go To War.

Fortsättningsvis inom kategorin svenska popunder kan jag meddela att Elias and the Wizzkids nu släppt sin nya platta Just Do It! och den streamas för fullt på Spotify!

Mer svenska under nu, men kanske inte pop, utan mer elektro snedstreck en massa annat. Familjens nya singel som jag nämnt tidigare har nu släppts. Du kan köpa den här, och lyssna på hans nya hemsida familj-en.com

Men det som värmer mest i lurarna för tillfället är ändå The Radio Dept. och deras nya album Clinging to a Scheme, som faktiskt fanns ute på iTunes ett tag av misstag. Och vi kan väl säga att det var därifrån jag fick den. Hur som helst, strålande bra är den, och innan mars månad är slut ska den återigen finnas tillgänglig för inköp.

Nu ska man bara ha råd att köpa alla underbara skivor så att man kan ta med sig musiken ut i vårsolen. Vad är vinstchansen på Triss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar